Khloe Kardashian palasi upeampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian on ollut viime aikoina ikävissä otsikoissa miehensä pettämishuhujen takia. Lamar Odomin väitetään olevan myös lääkekoukussa, ja siksi pariskunnan avioeron väitetään olevan lähempänä kuin koskaan aiemmin. Viikonloppuna Khloe palasi julkisuuteen.

Parin vuoden ajan Khloe Kardashian on viettänyt tiiviisti perhe-elämää ja pysytellyt poissa julkkisjuhlien punaisilta matoilta. Ilmeisesti sitkeät avioerohuhut saivat hänet palaamaan bileisiin, sillä 29-vuotias Khloe kuvattiin emännöimässä juhlia Las Vegasin Bellagio-kasinohotellin Hyde-klubilla. Khloe osoitti olevansa nykyisin upeapi kuin koskaan aiemmin.

29-vuotiaan Khloe Kardashianin aviomiehen Lamar Odomin väitetään pettäneen vaimoaan useiden naisten kanssa vähintään vuoden ajan. Lisäksi miehen on epäilty kärsineen kahden vuoden ajan reseptilääkekoukusta. Khloe on vakuuttanut, ettei ole aikeissa erota miehestään, mutta hänelle on jo palkattu avioeroasianajaja Laura Wasser. Hän hoiti aikanaan Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin eron.