Lentäjien tempaus ihastuttaa – palasivat hakemaan syöpäpotilaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

11-vuotiaan Inbar Chomskyn oli tarkoitus matkata lentokoneella Israelista New Yorkiin syöpäsairaiden lasten retkelle. Syöpää sairastavan tytön matka oli kuitenkin päättyä jo ennen alkamistaan, sillä hänen passinsa oli yllättäen kadonnut.

Kaikki muut 29 reissulle lähtenyttä nuorta olivat jo El Al Israel Airlinesin koneessa odottamassa lähtöä. Kun tytön passia ei löytynyt, tälle kerrottiin, ettei hän valitettavasti voi lähteä mukaan matkalle.

The Yeshiva World News kertoo, että lentokone oli jo lähtenyt rullaamaan lähtöä varten, kun Inbarin passi sattumalta löytyi toisen matkalaisen repusta. Koneen lentäjät päättivät palata terminaalille ja hakea pikkutytön mukaan matkalle. Loppujen lopuksi Inbar siis pääsi mukaan toiminnantäyteiselle syöpälasten retkelle. Lentoyhtiön varapääjohtaja Danny Saadon on kertonut oman näkemyksensä tapauksesta.

– Meidän muiden on vaikea ymmärtää, mitä Inbar ja ne muut lapset ovat käyneet läpi nuoren elämänsä aikana. Tämän seurauksena kaikki halusivat varmistaa, että Inbar pääsee leirille kavereidensa kanssa, Saadon selittää.