70’s Show -tähden kuolinsyyssä epäselvyyksiä – poliisi aloitti tutkinnan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa 70’s Show -komediasarjassa päähenkilö Eric Formanin Laurie -siskoa näytellyt Lisa Robin Kelly menehtyi äskettäin 43-vuotiaana. Näyttelijätär oli kuolemansa aikaan kalifornialaisessa katkaisuhoitolassa alkoholiongelmansa vuoksi.

Hoitolan oman lääkärin mukaan Lisa Robin Kelly kuoli hänen sydämensä pystähdyttyä veritulpan vuoksi. TMZ-verkkosivuston mukaan Los Angelesin oikeuslääkäri ja poliisit ovat kuitenkin kyseenalaistaneet näyttelijättären kuolinsyyn, ja jatkavat tapauksen tutkimista omilla tahoillaan.

TMZ:n mukaan Los Angelesin kuolinsyyntutkija ei saanut tietää näyttelijättären kuolemasta päihdeklinikan työntekijöiden toimesta, vaan vasta luettuaan tapahtuneesta internetistä. Katkaisuhoitolan oma lääkäri julisti Kellyn kuolleeksi kello 08:07 torstai-aamuna.

Päihdehoitolan lääkäri kertoi kuolinsyyntutkijalle Lisa Robin Kellyn kuolleen veritulpan vuoksi. Viranomaiset suhtautuvat väitteeseen kuitenkin epäilevästi. Asiaa ei nimittäin voi tietää ilman ruumiinavausta, jollaista lääkäri ei suorittanut.

Muun muassa pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta viime vuosina pidätetty Kelly muistetaan näyttelijättärenä ehkä parhaiten juuri roolistaan 70’s Show -komediasarjassa. Neitokainen esiintyi sarjassa vuodesta 1998 vuoteen 2003. Tämän lisäksi hänellä on ollut vierailijarooleja muun muassa Salaiset kansiot, Päivien viemää ja Siskoni on noita -suosikkisarjoissa.