Nainen haluaa seksiä 100 000 miehen kanssa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ihmisellä on hyvä olla päämääriä elämässä. Eräs puolalainen nainen on nyt asettanut itselleen tavoitteen, joka on omiaan nostattamaan hämmennystä. Hän aikoo nimittäin harrastaa seksiä peräti 100.000 miehen kanssa.

21-vuotias Ania Lisewska aikoo matkustaa maailman jokaiseen kaupunkiin, jotta hän voisi pitää siellä 20 minuutin seksisession miehen kanssa. Seksimaraton alkoi viime kuussa Puolasta. Lisewska ilmoitti Facebook-sivuillaan suunnitelmistaan kierrellä maata ennen kuin suuntaa muihin maihin.

– Haluan miehiä Puolasta, Euroopasta ja ympäri maailmaa. Rakastan seksiä, hauskuutta ja miehiä. Puolassa seksi on vieläkin tabu. Kaikki, jotka haluavat toteuttaa fantasiansa ovat yleisen näkemyksen mukaan poikkeavia, huoria tai mielisairaita, kertoi nainen Austrian Times -lehdelle.

Tähän mennessä hän on harrastanut seksiä 284 miehen kanssa. Anialla on myös poikaystävä, mutta neitokainen ei ole antanut tämän faktan estää häntä pelehtimästä railakkaasti muiden kaksilahkeisten kanssa. Naisen suunnitelmat ovat herättäneet epäilystä, sillä 100.000 ihmisen kanssa sekstailemiseen kuluisi aikaa lähes neljä vuotta, jos henkilö ei pitäisi lainkaan taukoja nukkumisen ja syömisen takia.