Törkeä bisnes kasvaa: Naiset myyvät ja ostavat positiivisia raskaustestejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka Yhdysvaltojen Buffalossa asuva nainen kauppasi positiivisia raskaustestejä verkossa. Nyt Yhdysvaltojen suurimmalla osto- ja myyntipalstalla, eli Craigslistillä, on lukuisia naisia, jotka ovat seuranneet hänen esimerkkiään.

Esimerkiksi New Jerseyssä asuva raskaana oleva nainen markkinoi myynti-ilmoitustaan: ”Tahdotko kumppanisi kosivan? Tahdotko huijata vanhempiasi tai kavereitasi?”. Eräs manhattanilainen nainen on laittanut positiiviset raskaustestit alennukseen, sillä yleensä niistä pyydetään noin 25 dollaria, mutta hän on asettanut hinnan kahteenkymppiin.

– Minua ei kiinnosta, mitä kukakin testeillä tekee, hän paljastaa The Daily Dot -sivustolle.

Sen lisäksi, että Craigslistillä myydään positiivisia raskaustestejä, on palstalle ilmestynyt myös halukkaita ostajia. Yksi losangelesilainen nainen etsii positiivista raskaustestiä teiniraskaudesta kertovaan videoprojektiinsa. Dallasissa asuva nainen taas tarjoutuu maksamaan positiivisesta testistä 40 dollaria. Hän tarvitsee sitä entisen aviomiehensä häkellyttämiseen.

– Olimme viisi vuotta yhdessä ja meillä on kaksi lasta. Eräänä päivänä hän kuitenkin tuli kotiin ja kertoi saattaneensa hänen vastaanottovirkailijan raskaaksi. Yritimme pitkään saada vauvaa. Tahdon sekoittaa hänen päänsä näyttämällä positiivista raskaustestiä ja tahdon olla se, joka nauraa viimeiseksi, nainen kuvailee ostoilmoituksessaan.

Uusia raskaustestejä saa halvimmillaan yhden dollarin hintaan, joten raskaana olevat naiset ovat keksineet loistavan bisneksen. Craigslistillä myydään myös jäädytettyä rintamaitoa ja hedelmällisyyshoidoissa käytettäviä lääkkeitä.