Olivia loukkaantui keinuonnettomuudessa – tapaus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn vieraili taannoin ruotsalaisen poikaystävänsä Joel Kinnamanin luona, ja maistoi paikallista perinneruokaa eli hapansilakkaa. Neitokainen ei voi omien sanojensa mukaan sietää kyseistä ruokalajia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt kaunotar on joutunut valitettavaan onnettomuuteen. Näyttelijätär on pudonnut kodissaan olevan keinun kyydistä tämän mentyä rikki. Munnin olkapää meni sijoiltaan rajun pudotuksen seurauksena.

Näyttelijätär ei kuitenkaan häpeile onnettomuuttaan, vaan hän on päättänyt jakaa sen faniensa kanssa. Kaunotar julkaisi nimittäin tapahtuneesta videon Twitterin välityksellä. Videopätkällä Munn nähdään keinumassa korkealla, kunnes kuuluu kova pamaus ja neitokainen lentää maahan.

Goin really high then it broke mid-swing.BADNews-Dislocated m... on Twitpic

32-vuotias neito esiintyi vuosina 2010 – 2011 The Daily Show -televisio-ohjelman kirjeenvaihtajana. Hänen läsnäolonsa sarjassa kirvoitti paljon kritiikkiä, koska näyttelijätärtä pidettiin liian seksikkäänä osallistumaan kyseiseen ohjelmaan. Munn ihmetteleekin sitä, miksei kaunis nainen voi samalla olla ihmisten silmissä älykäs. Tällä hetkellä neitokainen tähdittää The Newsroom -sarjaa.