X Factor -voittajatar esiintyi homoklubilla – nähtävää koko rahan edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -ohjelman vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan kotimaassaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Laulajatar on tehnyt kaksi albumia, joista tuorein on viime vuonna julkaistu Heartbreak on Hold. Taannoin Burke sai kuitenkin potkut RCA-levy-yhtiöstään.

Eilen Alexandra kuvattiin esiintymässä lontoolaisella G-A-Y -homoklubilla, jonka lavalle hän nousi uhkeana ja varsin räväkässä tiukassa nahka-asussa.

24-vuotias Alexandra Burke saavutti X Factor -voittonsa jälkeen Iso-Britanniassa suuren suosion. Levymyynti kuitenkin hiipui vuosien myötä. Laulajattaren alamäki oli hurjaa, sillä Alexandran ensimmäistä Hallelujah-singleä myytiin 105.000 kappaletta 24 tunnissa.

Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla.