Vaimo halusi avioeron – miehen haiseva kosto aiheutti poliisioperaation

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Avioero voi tunnetusti muuttua hyvinkin likaiseksi peliksi. Aikuiset ihmiset saattavat taantua lapsellisiin tekoihin tullessaan loukatuksi. Nyt Kanadassa ihmetyttää eräs aviomies, joka ei suhtautunut kovinkaan tyynesti vaimonsa esittämiin avioeropapereihin.

64-vuotias Rene Daniel oli päättänyt kostaa vaimolleen tämän haluaman avioeron. CBC News -uutisten mukaan mies oli kärrännyt lantaa vaimonsa ulko-oven eteen ja tämän poreammeeseen. Sotkun huomannut vaimo oli soittanut poliisit paikalle.

Kanadalaissankarin seikkailut eivät kuitenkaan päättyneet lannalla leikkimiseen, sillä hän päätti vielä yrittää ajaa paikalle saapuneita poliiseja pakoon. Danielin epäonneksi hän oli kuitenkin tullut tulevan entisen puolisonsa talolle traktorilla, eli poliisit saivat hänet nopeasti kiinni. Aggressiivinen mies jouduttiin taltuttamaan pippurisumutteella.