Valtava krokotiili sai turistin satimeen – loukussa kaksi viikkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lomamatkoja on monenlaisia, ja osa niistä voi saada melko yllättäviäkin käänteitä. Nyt eräs uusiseelantilainen mies luuli joutuvansa jättiläiskrokotiilin ruoaksi ja joutui jäämään kahdeksi viikoksi saarelle vangiksi.

Ryan-niminen turisti ei päässyt kanootillaan pois Governor-saaren rannasta, koska vedessä päivysti kuusimetrinen krokotiili. Eläin käyttäytyi epäilyttävästi, joten mies ei uskaltanut lähteä melomaan takaisin kohti Länsi-Autralian rannikkoa. Hän jäi rantaan, kunnes kiinnitti valoineen ohi veneilevän Don Macleodin huomion.

Apu tuli oikeaan aikaan, sillä Ryanin ruoka- ja vesivarastot olivat loppumassa. Macleod otti miehen veneeseensä ja tarjosi hänelle juotavaksi olutta. Pelastaja tuumii tämän olleen virheliike, sillä kylmä alkoholijuoma sai turistin nukahtamaan kotimatkan aikana, uutisoi Daily Mirror -lehti.