Peräaukosta löytyi ladattu pistooli

Ohhoh! · Stara.fi

Olemme usein kertoneet tapauksista, joissa ihmisten peräaukkoon on päätynyt toinen toistaan erikoisempia esineitä leluista nokkahuiluihin ja kännyköistä huumeisiin. Nyt Oklahomassa on kuitenkin tehty miehen takapuolesta varmasti yksi historian erikoisimmista löydöksistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Poliisit nimittäin pidättivät rikollisen ja kuljettivat hänet Oklahoman aluevankilaan. Siellä vartijat tekivät miehelle ruumiintarkastuksen, jossa myös ruumiinontelot tutkittiin vieraiden esineiden varalta. Vielä silloin ei löytynyt mitään epäilyttävää edes metallinpaljastimella.

33-vuotias herra Valadez oli jostain syystä työntänyt peräaukkoonsa ”varmaan talteen” kokonaisen pienen pistoolin, joka oli kaiken lisäksi ladattu. Hän sai salakuljetettua aseen vankiselliin saakka, jossa hän kuitenkin retosteli asialla sellitoverilleen, joka kertoi tiedon viranomaisille. Yllätys olikin melkoinen, kun peräaukosta havaittiin ladattu käsiase. Mies toimitettiin sairaalaan, koska hän oli saanut peräaukkoonsa vammoja aseen työntämisestä sisäänsä.