Poliisitutkinta työpaikkailmoituksesta: ”Haussa koti-MILF”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puumanaiset ovat nykyään monen nuoren miehen fantasioiden kohteita. Harvempi silti ryhtyy sanoista tekoihin. Nyt Vermontin yliopiston opiskelijapojat laittoivat erikoisen työpaikkailmoituksen Craigslist-sivustolle.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Nuorukaiset etsivät ilmoituksensa mukaan nimittäin viehättävää yli 25-vuotiasta naista, joka osaa ruoanlaiton salat ja haluaa nauttia kuumasta seksistä opiskelijapoikien kanssa. Miehet toivovat saavansa naisen käyttöönsä joka viikko kokkauspuuhien ja yhteisten leikkien merkeissä.

Yli 21-vuotiaat Burlingtonissa asuvat opiskelijat mainostavat olevansa fyysisesti hyvässä kunnossa. Palkkaa nainen ei työstään saisi, mutta luontaisetuja senkin edestä. Heidän ilmoituksessaan on haussa kehollisille tarpeille pyhitetty koti-MILF.

Burlingtonin poliisi on nyt kiinnittänyt huomiota ilmoitukseen ja tutkii parhaillaan tapausta, uutisoi Burlington Free Press. Ilmoitusteksti esiteltiin ensimmäistä kertaa Gawker-sivustolla.