Robert Pattinson masturboi oikeasti kameran edessä: ”Teeskenteleminen ei toimi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Robert Pattinsonin luulisi jo tässä vaiheessa päässeen eroon entisestä tyttöystävästään Kristen Stewartista. Taannoin hänen ystävänsä kertoivat miehen olevan kaikkea muuta kuin orientoitunut sinkkumiehen elämään. Robertin kerrotaan haaveilevan edelleen vampyyrielokuvien rakastaan takaisin.

Robert Pattinson on kuitenkin paljastanut, ettei hän tarvitse naisseuraa itsensä tyydyttämiseen – ja että hän tehnyt niin jopa elokuvan kuvauksissa. Pattinson näytteli vuonna 2008 ilmestyneessä Little Ashes -elokuvassa toiseen mieheen rakastuvaa taiteilija Salvador Dalía. Nyt tähti on tunnustanut elokuvassa nähtävän masturbointikohtauksen olevan varsin autenttinen.

– Teeskenteleminen ei toimi. Tyydytin itseäni oikeasti kameran edessä, Robert Pattinson paljasti saksalaisen Interview-lehden haastattelussa.

– Orgasmi-ilmeeni on tallennettu ikuisiksi ajoiksi, tähti kuvailee.

Us Weekly kertoi taannoin Robert Pattinsoin tavanneen Kristen Stewartin Los Angelesissa. Ystävät huomasivat kaksikon läheiset välit ja arvelevat, että he jatkavat pian suhdettaan siitä, mihin se viime kerralla jäi. Kristenin kerrotaan kärsivän edelleenkin sydänsuruista ilman pitkäaikaista mielitiettyään, ja Robert on ystäviensä mukaan suorastaan pakkomielteinen naista kohtaan.