Spermasta tehdystä ryppyvoiteesta hittituote: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa”

Lifestyle · Stara.fi

Naiset käyttävät keskimäärin satoja euroja vuodessa kauneudenhoitoon ja esimerkiksi kasvojen ryppyjen peittelyyn ja tasoitteluun. Tehokkaat aineet voivat kuitenkin löytyä jostain aivan muualta kuin kauppojen hyllyiltä. Joskus yllättävänkin läheltä.

Jotkut ryppyvoiteet voivat maksaa satoja euroja kappaleelta, mutta kaikille yhteistä on lupaus paremmasta, sileämmästä ja kauniimman näköisestä ihosta. Nyt norjalainen yritys on kehittänyt miehen siemennesteestä, eli spermasta, naisille Skin Science -nimisen kasvovoiteen.

Maaliskuussa Norjassa kauppoihin ilmestynyt tuote on patentoitu ympäri maailmaa ja sen kerrotaan hidastavan ihon ikääntymistä. Voide sisältää spermidejä, eli siemennesteestä peräisin olevia antioksidantteja. Nyt tuote on tullut myyntiin myös Ruotsissa, jossa erikoisliike myy sitä Malmössä. Liikkeen yrittäjä Elizabeth Spiewak Jörhov kehui tuotetta Aftonbladetille.

– Olen ollut kauneusalalla 23 vuoden ajan enkä ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Iho tulee elastisemmaksi ja pehmeämmäksi jo viikoissa, Jörhov kertoi lehdelle.