Elsa Pataky rohkeassa asussa ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen näyttelijätär-malli Elsa Pataky tunnetaan elokuvarooleistaan. Hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Snakes on a Plane, Fast Five ja Fast & Furious 6. 36-vuotias blondi kaunotar pääsi taannoin peräti Women’s Health -lehden kansikuvaan.

Nyt Elsa on poseerannut Rush-elokuvan ensi-iltajuhlissa useiden mieskomistusten kanssa. Huomio ei kuitenkaan kiinnittynyt miehiin, vaan Elsan omaan rintamukseen. Hänen musta paitansa osoittautui nimittäin salamavalojen välkkeessä läpinäkyväksi, eikä kaunottarella ollut paidan alla mitään.

Elsa Pataky syntyi Madridissa, ja rakensi ensin uraa espanjalaisten elokuvien parissa ennen siirtymistään Hollywood-tuotantoon. Neitokainen on naimisissa australialaisen näyttelijän Chris Hemsworthin kanssa. Parilla on yhteinen India Rose -tytär.