Ihmepelastuminen: Mies jäi junan alle – selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Junaonnettomuuksien jäljet ovat usein surullista katsottavaa. Äskettäin Espanjassa sattunut turma vaati esimerkiksi 79 kuolonuhria. Joskus käy kuitenkin onni onnettomuudessa. Nyt eräs amerikkalainen mies on jäänyt junan alle Michiganissa ja selvinnyt hengissä.

Darryl See käveli raiteiden yli kuulokkeet päässä, eikä kuullut junan lähestymistä. Hän ei ehtinyt pois 177 kilometrin tuntinopeudella kiitävän junan alta. Mies lennähti törmäyksen voimasta kuuden metrin päähän radasta. See kuljetettiin onnettomuuden jälkeen sairaalaan, jossa hänen vammojaan korjailtiin leikkauksella. Mies sai tukevan levyn niskaan ja hänen murtuneita selkänikamiaan korjattiin.

– Konduktööri sanoi, että se oli täystyrmäys. Se oli aivan uskomatonta. Olen nähnyt lukuisten ihmisten jäävän junan alle, eikä se ole koskaan hyvä asia, kertoi La Porten piirikunnan poliisi John Boyd Daily Mirror -lehdelle.

Poliisin mukaan tämä oli ensimmäinen hänen tiedossaan oleva tapaus, jossa junaonnettomuuden uhri jäi henkiin törmäyksen jälkeen. Seen isoäiti uskoo lapsenlapsensa selviävän tilanteesta hyvissä sielun ja ruumin voimissa. Mies ei muista tällä hetkellä mitään onnettomuudesta.