Justin Bieber mustamaalauksen uhriksi – väite osoittautui perättömäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen pop-sensaatio Justin Bieber on paistatellut useiden kuukausien ajan lukuisissa skandaaliotsikoissa. Hiljattain tähti joutui hyökkäyksen kohteeksi yökerhossa, kun eräs nuori mies yritti kaataa hänet maahan paidasta repimällä.

Nyt 19-vuotias laulaja on joutunut varsin erikoisen kohun keskiöön. TMZ-verkkosivuston mukaan Youtubeen ilmestyi What She Wants (Official) 2013 -niminen kappale, jota mainostettiin Justin Bieberin uutena singlenä. Teinitähdeltä kuulostava laulaja käyttää kappaleiden sanoituksissa neekeri-sanaa.

Kappale sai huomiota mediassa, ja useat tahot luulivat kappaleen olevan oikeasti Bieberin käsialaa. Teinitähden edustajat ovat kuitenkin kertoneet asialla olleen ulkopuolinen huijari, joka perusti Youtubeen tähden omaa muistuttavan tilin ja lisäsi kappaleen sinne.

Tähden edustajien mukaan Justin Bieberillä ei ole mitään tekemistä hänen nimissään julkaistun kappaleen kanssa. Biisin kerrotaan olevan alun perin Khalil Underwood -nimisen laulajan käsialaa. Bieberin nimissä julkaistu What She Wants on sittemmin poistettu Youtubesta.