Koirien kylpyhetki sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläimet ja lapset saattavat toisinaan niskuroida ennen kylpyhetkeä. Pesua vailla olevia olentoja voi houkutella veteen vaikkapa vaahdon tai palkintojen avulla. Nyt YouTubeen on ladattu riemukas video kahdesta koiranpennusta, jotka ovat kylpemisestä enemmän kuin innoissaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pienet mäyräkoirat ovat herättäneet suurta ihastusta verkkovideon katsojissa. Videolla nimittäin näytetään, kuinka koirakaksikko suorastaan puhkuu intoa päästessään kylpyammeeseen polskimaan. He eivät malta odottaa pesuhetkeä, vaan juoksevat kylpyhuoneeseen korvat hulmuten.

Kylpyammeeseen päästyään koirat uivat vedessä sielunsa kyllyydestä. Nämä hauvat eivät suinkaan ole ainoita vedestä nauttivia kylpijöitä. Uutisoimme taannoin norsunpoikasesta, joka leikki riehakkaasti eläintarhan uima-altaassa aiheuttaen söpöyden yliannostuksia eläintarhan vieraille.