Nicole Richie kokeili räppäämistä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirijulkkis Nicole Richie on poptähti Lionel Richien tytär. Good Charlotte -yhtyeen muusikko Joel Maddenin kanssa naimisissa oleva neitokainen on viettänyt viime vuodet kahden lapsensa parissa.

Nyt Nicole on kuitenkin tehnyt jotain erilaista #CandidlyNicole-nettisarjansa tiimoilta. Nainen halusi toteuttaa yhden unelmistaan ja kokeili ensimmäistä kertaa räppäämistä. Hänen apunaan oli videoidussa sessiossa räppäri Ebone Hoodrich, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Richie muun muassa riimitteli pätkällä kokkaamastaan gluteenittomasta spagetista ja uudesta hiustyylistään. Hän kehitteli videolla räppärin avustuksella kappaleeseen hip hop -tähti DMX:n tyylisiä koiranhaukuntaefektejä. Nicolen versio tästä oli kissamainen mau’unta. Kappaleen lopullinen versio ei ole läheskään niin huono kuin voisi luulla.