Justin Bieber yrittää miehistyä? Kasvattaa amisviiksiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähden mystinen vetovoima tulee yleensä hänen nuorekkuudestaan, siksi ammatinvalinta ei välttämättä pakota kasvamaan nopeasti aikuiseksi. Kuitenkin joskus lehdissä sanotaan popparinkin miehistyneen. Tällä voidaan tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kyseinen miestähti on lihomisen tai kasvattamansa parran takia vanhemman näköinen.

Nyt kanadalainen poptähti Justin Bieber on julkaissut Instagram-sivustolla kuvamateriaalia, jossa hänellä nähdään tyrmäävät viiksen alut. Osa faneista pitää muutosta seksikkäänä, mutta tämä ei ole kaikkien yhteinen kanta asiaan.

19-vuotias ”Biebsu” seuraa toimissaan perinteisen miespopparin urakulkua. Kun naispopparit aloittavat neitsythahmoina ja päätyvät pahoille teille, ovat miehet yleensä siloposkisia poikia, kunnes imago saa lisäsilauksen parransängestä ja wifebeater-paidoista pullistelevista lihaksista. Justin Timberlakekin kasvatti sängen vasta vuonna 2002 Justified-sooloalbumin tyylimuutoksen aikoihin, jolloin poppari oli 21-vuotias.