Vanha suola janottaa? Rihanna deittailee taas exää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popkaunotar Rihanna päätti taannoin maailmankiertueen, jonka aikana hänet nähtiin myös Suomessa. Tähden rakkauselämä on myös noussut aika ajoin tapetille. Hän palasi aiemmin tänä vuonna yhteen ex-rakkaansa Chris Brownin kanssa, mutta pariskunta erosi sittemmin uudelleen.

Nyt Rihanna on yhdistetty toiseen ex-sydänkäpyseen, hiphop ja RnB -artisti Drakeen. Kaksikko poistui RumorFix-verkkosivuston mukaan yhdessä sunnuntaina järjestetyistä MTV Video Music Awards -gaalan jatkobileistä. E! News -verkkosivuston mukaan Rihanna ja Drake on nähty myös illallistamassa yhdessä.

Drake paljasti taannoin seurustelleensa Rihannan kanssa aikaisemmin. Erityisen tilanteesta tekee se, että Drake ja Rihannan toinen ex-poikaystävä Chris Brown ovat toistensa kanssa ilmiriidoissa. Riita johti viime vuonna kaksikon väliseen kuuluisaan tappeluun newyorkilaisessa yökerhossa.