Rihannan toppi ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihannalla herätti varsin hilpeällä tavalla huomiota taannoisessa MTV Video Music Awards -gaalassa, sillä hänet kuvattiin laittamassa popcornia edessään istuneen nuoren naisen penkille. Yleensä melko kevyesti pukeutuva popkaunotar on nyt jatkanut tutulla linjallaan.

Rihanna kuvattiin eilen New Yorkissa, jossa hän oli poistumassa Da Silvanosta. Jättimäisillä korvarenkailla varustettu laulajatar oli verhonnut ylävartalonsa tiukkaan valkoiseen toppiin, jonka alle ei ilmeisesti mahtunut lainkaan rintaliivejä.

Rihannan vastikään Suomeen päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä hän saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin. Sittemmin Rihanna on lomaillut ja viettänyt aikaansa Barbadoksella yhdessä ystäviensä kanssa.