Seksivinkit jokaiseen makuun – näin saa peiton heilumaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisellä sanotaan olevan kaksi eri seksielämän vaihetta. Ennen suhdetta ja sen jälkeen. Jälkimmäisestä vaiheesta harva kerskailee kaveripiirilleen, koska monesti pitkässä parisuhteessa sutinat kangistuvat alkuhuuman jälkeen perusyhdyntöihin.

Nyt Glamour-lehti on kuitenkin antanut vinkkejä, joiden perusteella parisuhteessa eläjäkin voi maustaa sänkypuuhiaan. Rakastavaiset voivat esimerkiksi lähteä roolileikkien maailmaan ja esittää sängyssä itselleen epätyypillistä osaa. Näin ujostakin henkilösta voi kuoriutua rohkeampia puolia esille.

Kaikilla on olemassa fantasioita, joiden toteuttamiseen parisuhde voi olla hyvä alusta. Jos kumppanilla on ollut vuosia mielessään tietty toive, säpinää pystyy saamaan aikaiseksi sen toteuttamisella. Pientä värinää voi saada aikaan jo sillä, että jättää alushousut kotiin rakkaan kanssa vietetyn deitti-illan ajaksi ja informoi häntä asiasta.

Monesti seksiä harrastetaan silloin, kun itsestä siltä tuntuu. Parisuhteessa on kuitenkin kyse myös kompromisseista. Entä jos asetelman kääntäisi päälaelleen, ja henkilö suostuisi lemmentouhuihin myös kullan sitä pyytäessä – vaikka itseä ei niin haluttaisi? Tämä voi pitkällä tähtäimellä pitää yhteistä virettä yllä.

Nainen ei tietenkään halua, että häntä kohdellaan kuin seksiobjektia…paitsi jos sen tekee oma mies. Lehden mukaan villi kohtelu muistuttaa yhden illan juttujen tempoa, joissa vaatteet revitään päältä ja lamput kaatuvat toisiaan vasten kiemurtelevien lempiväisten tieltä. Intohimo on iso innostus, mikäli pari ei pelkää kaavoista pois heittäytymistä.

Suuseksin merkitys lienee tärkeä molemmille sukupuolille, ja se on hyvä pitää mielessä suhteessa. Miehen pahin pelko on usein, että pitkällä aikavälillä hän lakkaa saamasta suuseksiä, koska nainen suhtautuu asiaan kuin suoritettaviin kotitöihin. Suostuminen pitää uroksen tyytyväisenä, ja palvelus palaa yleensä takaisin antajalleen.