David Faustino peppu paljaana kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin takavuosina lukeutunut Pulmuset pyörii yhä edelleen uusintoina myös Suomen televisiossa. Satojamiljoonia ihmisiä naurattaneen sarjan tähdet eivät ole onnistuneet tekemään kovinkaan menestyksekästä uraa sarjan päätyttyä.

Sarjassa Bud Bundya näytellyt David Faustino on viime vuosina ollut harvakseltaan julkisuudessa, sillä varsinainen tähteys päättyi hittisarjan loppumiseen. Eilen hän kuitenkin aiheutti hämmennystä Hollywoodin Sunset Boulevardilla, jossa mies kuvattiin takapuoli paljaana. Roxy-teatterin edustalla kuvauksissa mukana olleella näyttelijällä oli yllään vai sairaalakaapu ja stringit.

David Faustino jäi vuonna 2007 poliisin haaviin Floridan New Smyrna Beachissä, kun hän riiteli yleisellä paikalla vaimonsa Andrea Elmerin kanssa. Poliisin tarkastuksessa Faustinon hallusta löytyi marijuanaa, joten hänet pidätettiin.