Justin Bieberin ystävä yhdistetty kokaiinin salakuljetukseen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen pop-sensaatio Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa esimerkiksi uuden sydänkäpysensä ja kaahailujensa vuoksi. Taannoin teinitähti joutui välikohtaukseen yökerhossa, kun nuori mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Bieber selvisi tapauksesta vammoitta.

Nyt Justin Bieber herättää kohua ystäväpiirinsä ansiosta. Laulajan läheiseen ystäväpiiriin lukeutuva Poo Bear -lempinimellä kutsuttu Jason Boyd on Radar Online -verkkosivuston mukaan varsin läheisissä väleissä kansainvälisten kokaiinin salakuljettajien kanssa.

Aikaisemmin tänä vuonna Jason Boyd lisäsi Instagram-kuvapalveluun kuvia matkastaan Etelä-Amerikasta sijaitsevaan Surinamen valtioon. Maa on varsin suosittu kokaiinin salakuljettajien keskuudessa, sillä jopa valtion oma presidentti on jäänyt kiinni runsaan kokaiinilastin salakuljettamisesta Sveitsiin. Presidentin poika, Dino Bouterse, jäi viime perjantaina kiinni suunnitelmista viedä kokaiinia Yhdysvaltoihin matkalaukussa.

Kuvissaan Jason Boyd poseeraa esimerkiksi entisen kapinallisjohtaja Ronnie Brunswijkin kanssa. Brunswijk on pidätetty poissaolevana kokaiinin salakuljetuksesta Hollantiin. Muita Boydin aktiviteetteihin hänen matkallaan kuuluivat muun muassa puoliautomaattikonekiväärin kanssa poseeraaminen, maan varapresidentin kanssa ajan viettäminen ja suurten kultaharkkojen sulattaminen.

Justin Bieber lisäsi maanantaina omalle Instagram-tililleen kuvan, jossa Jason Boyd pitelee käsissään valkoista jauhoa sisältävää pussia. Kuvatekstissä teinitähti spekuloi, mitä ”Poo Bearin” kädessä mahtaa oikein olla. Tähden Instagram-tilin seuraajat epäilivät vastaukseksi muun muassa kokaiinia ja MDMA-ekstaasia, ja Bieberin fanit varoittelivat häntä pysymään erossa huumeista.