Poliisikin ihmeissään: Nainen ajoi mopolla ja imetti samalla lastaan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Äitien rintaruokinta on herättänyt kiistanalaista keskustelua jo jonkin aikaa. Monia lapsettomia saattaa ärsyttää rintojaan paljastelevat äidit, jotka imettävät muksujaan mitä erilaisimmissa tilanteissa. Joskus tämä kritisointi menee yli, mutta ei aina.

Nyt eräs kiinalainen nainen on ajellut mopolla Yuzhoun kaupungin kaduilla. Hän kiinnitti poliisin huomion hämmästyttävästä syystä – nainen nimittäin imetti ajaessaan samalla 1,5 vuotiasta lasta. Silminnäkijöiden mukaan lapsi itkeskeli äidin sylissä heidän liikkuessaan liikenteen seassa.

Nainen ratkaisi asian nostamalla T-paitansa ja ruokkimalla pienokaista. Äiti tuki lasta yhdellä kädellä ja ajoi mopoaan toisella. Poliisin edustajan mukaan nainen riskeerasi tempulla oman, lapsensa ja muiden liikenteessä ajajien hengen. Hän pääsi kuitenkin tilanteesta pois varoituksella poliisin pysäytyksen jälkeen, uutisoi Daily Mirror -sivusto.