Rugbypelaaja puraisi vastustajan sukuelimestä kesken ottelun

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Urheilun parissa voi joskus joutua todistamaan upeita, henkeäsalpaavia ja jopa järkyttäviä hetkiä. Viimeksi australialaisen Gold Coast -rugbyjoukkueen pelaaja Anthony Watts kimpaantui ottelun aikansa yllättävin seurauksin.

Hän keskeytti nimittäin Bycroft Cup -finaalikarsintaottelun sunnuntaina riitelemällä vastapelaajansa kanssa. Vastustaja veti Anthony Wattsilta housut nilkkoihin, jonka jälkeen hurjistunut mies onnistui väitteiden mukaan taistelun tiimellyksessä puraisemaan tätä sukuelimestä.

Välikohtausta tilannetta tutkitaan parhaillaan. 26-vuotias Watts kiisti tapahtuman jälkeen puremisen, mutta pyysi kuitenkin anteeksi, jos oli ollut missään kontaktissa vastapelaajan sukuelinten kanssa. Hänet pistettiin jäähylle yhden pelin ajaksi sääntöjen rikkomisen takia, uutisoi Australian News -verkkomedia.