Sofia Vergara parhaiten tienaava televisionäyttelijätär

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Televisiosarjojen tähdet saattavat tienata miljoonasummia jaksolta, jos heidän tähdittämänsä sarja muodostuu katsojamenestykseksi. Nyt Forbes-lehti listasi maailman parhaiten palkatut TV-näyttelijättäret.

Listan kärkeen pääsi latinokaunotar Sofia Vergara, joka kuittasi palkkakuningattaren tittelin toista kertaa peräkkäin. Nainen tienasi 30 miljoonaa dollari Modern Family -sarjan roolistaan. Lisätienestejä neito on keräillyt Diet Pepsi ja Cover Girl -mainoksilla sekä esimerkiksi omalla vaatemallistollaan.

Toiseksi eniten ansaitsivat Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco sekä Kova laki: Erikoisyksikkö -ohjelman Mariska Hargitay. Molemmat kuittasivat tililleen 11 miljoonaa dollaria. Neljäntenä listalla olivat 10 miljoonan dollarin tienesteillään Tina Fey, Bethenny Frankel, Melissa McCarthy, Ellen Pompeo ja Kardashianin siskokset Kim, Kourtney sekä Khloe.