Kardashian yrittää pelastaa avioliittonsa – haluaa saada miehen ruotuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien kaartiin kuuluva Khloe Kardashian on ollut viime aikoina ikävissä otsikoissa NBA-koripalloilijamiehensä pettämishuhujen takia. Lamar Odomin kerrottiin olevan myös vahvassa lääkekoukussa. Khloen äiti, Kris Jenner, palkkasi tyttärelleen jo eroasianajajan.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei pariskunta ole toistaiseksi eroamassa. Lamar Odom on palannut tyttöystävänsä luokse, ja parin kerrotaan käyneen vakavia keskusteluja koripallotähden vakavista ongelmista crack ja Oxycontin-lääkkeen kanssa.

Khloen kerrotaan haluavan jatkaa avioliittoaan Lamarin kanssa. TMZ-verkkosivuston mukaan 29-vuotias neitokainen aikoo tehdä kaikkensa auttaakseen miestään pääsemään eroon huumeista ja saamaan tämän elämän takaisin raiteilleen.

Huumepaljastuksella saattaa kuitenkin olla vakavat seuraukset Lamar Odomin koripallouran suhteen. Miehen sopimus Los Angeles Clippers -joukkueessa loppui taannoin, eikä hänellä ole People-lehden mukaan tällä hetkellä lainkaan joukkuetta, jossa pelata.

Khloe Kardashianin ja Lamar Odomin avioliitto on ollut vaikeuksissa miehen pettämis- ja huumepaljastusten vuoksi. Koripalloilijan on epäilty kärsineen kahden vuoden ajan reseptilääkekoukusta, ja hän on väärinkäyttänyt muun muassa Oxycontin ja Ambien-nimisiä lääkevalmisteita, Radar Online raportoi. Mies on käynyt addiktionsa takia myös vieroitushoidossa.