Michael Jacksonin lapset eivät uskoneet isänsä kuolemaan – 10 kertaa ruumishuoneella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Michael Jacksonin kuoleman jälkeen laulajan perikunnan asiat ovat olleet mullin mallin. Popparin kuolemaan johtaneita syitä puidaan edelleen oikeudenkäynnissä. Nyt Jacksonin perheen matriarkka Katherine Jackson on antanut ensimmäisen TV-haastattelun 60 Minutes -ohjelmassa.

Nainen kertoi Michaelin lasten olleen niin järkyttyneitä ja epäuskoisia isänsä kuoleman jälkeen, että he vierailivat ruumishuoneella kymmenen kertaa, jotta he ymmärtäisivät asian. Mukana oli tuolloin LaToya-täti.

– Michaelin lapset menivät ruumishuoneelle kymmenen kertaa. En pystynyt itse menemään sinne. LaToya sanoi minulle, että lapset suutelevat ja halaavat Michaelia. Vaikka hän on kuollut, niin he tekevät silti niin, kertoi isoäiti Katherine Jackson ohjelmassa.

Isoäidin mukaan Paris otti isänsä poismenon rankimmin. Hänen kerrotaan huutaneen ja kirkuneen popin kuninkaan poismenon jälkeen, että hän ei halua elää ilman isäänsä. Teini yrittikin itsemurhaa aiemmin tänä vuonna, mutta ei onnistunut siinä, ja voi jo lähipiirin mukaan paremmin.