Nainen naimisiin turkkilaisen lomaromanssinsa kanssa – uskomaton syy

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eksän tekeminen mustasukkaiseksi uuden miehen kanssa on vanha temppu, mutta mitä ilmeisimmin se toimii. Ainakin brittiläinen Colette Cheeseman onnistui saamaan rakkaansa Chris Burgessin takaisin iskettyään ulkomaanmatkalta komistuksen aviomiehekseen.

Colette tapasi Razaman Ilderen ensimmäistä kertaa Fethiyessä, Turkissa, ollessaan maassa lomalla silloisen poikaystävänsä Chrisin kanssa. Tuolloin hän oli vain lomakylässä työskentelevä paikallinen mies. Tilanne kuitenkin muuttui, kun Colette palasi jonkin ajan kuluttua takaisin maahan.

Hänen suhteensa Chrisiin oli kaatunut riitojen takia. Jätetty nainen lähti äitinsä kanssa lomalle samaan kohteeseen ja naiset viettivät aikaa Razamanin kanssa juhlien. Loman jälkeen pari piti yhteyttä ja päätyi lopulta naimisiin.

Alttarilla hän tajusi olevansa menossa naimisiin väärän miehen kanssa, mutta jatkoi silti hääseremonian loppuun. Asuttuaan jonkun aikaa Turkissa sulhasensa perheen kanssa hän karkasi takaisin Britanniaan, jossa aloitti uuden elämän. Silloin hän tapasi jälleen Chrisin.

Pari oli kaivannut toisiaan ja päätyi lopulta takaisin yhteen. Colette synnytti heidän yhteisen poikansa viime vuoden marraskuussa. Nainen kertoo huojentuneensa, kun turkkilainen mies myöntyi hänen pyytämäänsä avioeroon. Hänen mukaansa tunteet entistä miestä, Chrisiä, kohtaan eivät koskaan kadonneet avioliiton aikana.