Supermies-addikti haluaa olla Clark Kent – 5 500 euroa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisella on omat lapsuuden sankarinsa, ja monella pojalla se voi olla supermiehen kaltainen hahmo. Idolisointi menee kuitenkin vähän eri tasolle, kun aikuinen mies alkaa tehdä itsestään Clark Kentiä kirurgisin keinoin.

Supermies-addikti Herbert Chavez on käyttänyt 5.500 euroa kolmeentoista leikkaukseen, jotka tekevät hänestä enemmän sarjakuvasankarin näköisen. 35-vuotias mies on käynyt läpi nenäleikkauksia, ihon valkaisua ja asennuttanut muun muassa peppu- ja vatsalihasimplantit kehoonsa, uutisoi Daily Mirror -lehti.

Filippiiniläinen mies rakastui supersankariin viisivuotiaana nähdessään hahmon televisiossa. Chavez on tuttu näky kotikaupunkinsa Calamba Cityn kaduilla Supermies-asussa. Hän haluaisi tulevaisuudessa luennoida lapsille moraalista ja piristää heidän päiväänsä. Mies omistaa maailman suurimman Supermies-tavaroiden kokoelman – eli yhteensä 5.000 esinettä.