Seiska: Johanna Tukiaiselle vaaditaan pitkää vankilatuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime kuukausina otsikoissa useita kertoja muiden kohujen lisäksi myös pahoinpitelyjen merkeissä. Tänään Tukiainen on viimein saatu vastaamaan tekosistaan leivättömän pöydän ääreen.

Seiska uutisoi hetki sitten, että oikeudenkäynnissä syyttäjä Miska Kuoppala vaatii Tukiaiselle pitkää vankilatuomiota. Vaatimuksena on nimittäin peräti puolen vuoden ehdotonta vankeus. Aiemmin tänä vuonna Johanna Tukiainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon, joten lähiaikoina kalterit voivat tulla kohujulkkikselle tutuksi.

Johanna ei ole perheen ainoa äkkipikainen jäsen, sillä kesäkuussa Metropoli uutisoi, että Johannan sisko Julia Tukiainen oli hakannut vastaantulijan Helsingissä kadulla lyömällä tätä kuohuviinipullolla päähän. Poliisit tapahtumapaikalle soitti hieman yllättäen Johanna Tukiainen.

Äskettäin Johanna Tukiaisen elämästä julkaistiin paljastuskirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Kirjassa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.