Justin Bieberin kavereista tekeillä oma realitysarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Lil Twist tunnetaan musiikkiuraansa paremmin siitä, että hän kuuluu Justin Bieberin läheiseen ystäväpiiriin. Artistilla pelätään myös olevan huono vaikutus teinitähteen. Taannoin 20-vuotias Twist pidätettiin ajelemasta Bieberin 100.000 dollarin arvoisella Fisker-urheiluautolla Los Angelesissa päihteiden vaikutuksen alaisena.

Nyt Lil Twist ja Justin Bieberin toinen ystävä, Lil Za havittelevat omaa uraansa realitytelevision parissa. Lil Za kertoi TMZ-verkkosivustolle kaksikon suunnittelevan sarjaa, jossa seurattaisiin Lil Twistin uraa nousevana räppärinä. Miesten suunnitelmiin kuuluu tietenkin saada myös Justin Bieber näyttäytymään sarjassa ”silloin tällöin”.

Lil Twist on joutunut pahoinpitelyepäilysten kohteeksi, ja lisäksi hän on muun muassa kaahaillut Bieberin autolla ja jäänyt kiinni kannabiksen polttamisesta. Justin ei kuitenkaan haluaisi kääntää selkäänsä ystävälleen, vaikka poptähden manageri Scooter Braun haluaisi tämän viettävän vähemmän aikaa Lil Twistin kanssa. Braun on kuvaillut räppäriä tähdelle vahingolliseksi loiseksi.