Nicole Scherzinger esitteli täydellisen bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger erosi taannoin eksästään Lewis Hamiltonista, minkä jälkeen tähti on toipunut tilanteesta Havaijilla kotimaisemissaan. Tähti on jo julkaissut lomailusta lukuisia Instagram-otoksia.

Paratiisisaarelta Kalifornian aurinkoon siirtynyt Nicole innostui nyt esittelemään peppuaan verkossa. Kaunotar laittoi Instagram-blogiinsa otoksia, joissa hän kokeilee twerking-muotitanssia rannalla. Koska Scherzingerillä on pelkät bikinit yllään, tulee julkkiksen treeniä saanut peppu erityisen hyvin esille otoksista.

Nicole Scherzinger tunnetaan eksänsä, formulakuski Lewis Hamiltonin kanssa ikuisena on-off-parina. Parin tämänhetkisen eron sanotaan olevan ”lopullinen”, mutta aika näyttänee tässä asiassa totuuden. Sillä välin tummahiuksinen kaunotar ihastuttaa televisionkatsojia Britannian X Factor -kilpailun tuomaristossa.