Anais Zanotti treenasi puistossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu muotoineen usein paparazzikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi juuri kotimaansa FHM-lehden otoksissa.

Anais on nyt päätynyt seksikkäisiin treenikuviin, kun valokuvaaja sai hänet kiinni arkisten liikuntarutiinien parista Miamista. Urheilutoppiin ja alushousuihin verhoutunut kaunotar venytteli ja joogasi huomiosta välittämättä.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo.