Claudia Romani viiletti uimarannalle bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Claudia Romani nähdään usein paistattelemassa päivää rannalla, ja yleensä hänen päällään nähdään seksikäs uima-asu. Kaunotar vetää tehokkaasti puoleensa paparazzeja, jotka ikuistavat hänen kurvejaan viikoittain.

Nyt 31-vuotias Claudia on ikuistettu nauttimassa rantaelämästä Miami Beachilla hieman yllättävissä olosuhteissa, sillä hän ilmaantui bikineissä tyhjälle rannalle, vaikka auringosta ei ollut tietoakaan. Se ei kuitenkaan näyttänyt neitokaista häiritsevän.

Italiassa, L’Aquilassa syntynyt Claudia on perheensä ainoa lapsi. Hän matkusteli paljon lapsena ja tutustui uusiin paikkoihin sekä kulttuureihin. Hänen malliuransa alkoi Bellevue Beachilla, jossa FHM-lehden kykyjenetsijä löysi hänet. Sittemmin neito on esimerkiksi poseerannut useiden lehtien kuvissa.