Vessan pahat hajut historiaa? Uutuustuote estää leviämisen

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisissa tiloissa wc-asiointi on joskus piinaavaa, jos esimerkiksi henkilön vatsa on sekaisin. American Pie -elokuvassa Finch-hahmo yritti vältellä koulun wc-tiloja, koska ei halunnut muiden tietävän ulostamisestaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt kyseiseen ongelmaan on keksitty apukeino. Poo-Pourri -hajustetuote nimittäin peittää wc-pönttöön suihkutettuna ulosteiden eltaannuttavan tuoksun. Kyseisen tuotteen koomisella mainosvideolla nähdään Bethany Woodruff -niminen aristokraattinen neitokainen, joka vakuuttaa tuotteen toimivuutta.

– Jos sinun tarvitsee vääntää pötkylät työpaikalla, tekaista tortut juhlissa tai käydä kakalla poikaystävän luona, nolojen hajujen hetket ovat ohi. Poo-Pourri – meidän työmme on saada sinun tuotoksesi haisemaan siltä, kuin mitään ei olisi tapahtunut, kertoi nainen videolla.