Mies harrasti seksiä Land Rover -autonsa kanssa – valvontakamera paljasti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisissa on raportoitu aika ajoin ihmisistä, jotka tuntevat seksuaalista viehtymystä esineisiin. Nyt eräs naimisissa oleva kolmen lapsen isä on yrittänyt harrastaa seksiä auton kanssa.

Syynä tilanteeseen oli Daniel Cooperin voimakas humalatila, joka sai miehen käyttäytymään epäsopivasti julkisella paikalla. Hotcock-nimellä tunnettu herra riisui itsensä alastomaksi ja ryhtyi hieromaan kehoaan Land Rover -autoa vasten pikaruokalan edessä.

Aiemmin mies oli hieronut alastonta kehoaan myös maata vasten, virtsannut ulkosalle ja tehnyt seksiä simuloivia liikkeitä kebab-ravintolan sisällä housut nilkoissa. Cooper ei itse muistanut tekosiaan, mutta muisti palautui pätkittäin valvontakameran videoita katsellessa.

Sikaileva mies pidätettiin Pohjois-Walesista, Holywellin kaupungin keskustasta. Hän ei poliiseille kertomansa mukaan ollut tottunut alkoholijuomiin ja oli lähtenyt ulos 13 puntaa taskussaan. Ystävät onnistuivat kuvaamaan Cooperin nakuilua, mutta materiaali deletoitiin myöhemmin, uutisoi Daily Mirror -lehti.

Mies tuomittiin oikeudessa kolmeksi kuukaudeksi yhdyskuntapalveluun. Hän ei saa liikkua tämän ajan sisällä seitsemän jälkeen illalla ulkona perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Lisäksi mies määrättiin maksamaan 85 punnan oikeuskulut.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.