Naisella oli 100M-kuppikoon rinnat: Ei saa pienennysleikkausta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tosielämässä tapahtuu aika ajoin epäoikeudenmukaisuuksia, joita ihmiset tilittävät lehtien palstoilla. Joskus lääkärit eivät tee mitä lupaavat. Näin kävi isorintaiselle perheenäidille, Marie Pickstockille, joka laihdutti hurjan kilomäärän saadakseen toivomansa rintojen pienennysleikkauksen.

140-kiloinen brittinainen onnistui lääkäreiden pyynnöstä karistamaan 50 kiloa, mutta laihdutuksen seurauksena hänen rintansa eivät pienentyneet kovinkaan paljoa. 100M-koon muodot kutistuivat edelleen jättikokoiseen 80L-kuppikokoon.

Marian povi ei enää lepää suuren vatsan päällä, joten se kuormittaa hänen selkäänsä ja niskaansa sekä aiheuttaa kiputiloja. Hän onkin hämmentynyt siitä, miksi ei kelvannut leikkauspotilaaksi valtion tukirahoilla suoritettuun operaatioon. Tilanne syö Pickstockin elämän laatua päivittäin.

– Minulla ei ole itseluottamusta. En halua esitellä itseäni kellekään ja kieltäydyn riisuutumasta aviomieheni edessä. Minun pitäisi olla tosi innoissani uudesta kehostani ja ylpeä hoikistuneesta vartalosta, mutta sen sijaan tunnen oloni kaameaksi, kertoi nainen Daily Mail -sivustolle.

Pickstockin mukaan hänen on vaikea kävellä rintojen koon takia kunnolla, kun on laihtunut. Hän kokee stressaavaksi tuntemattomien kadulla heittämät kommentit, joilla ihmiset päivittelevät naisen muodokkuutta. Naisen mielestä hänen rintansa pilaavat hänen elämänsä.