Opiskelija toikkaroi kännissä naapurin pihalla – ikimuistoinen seuraus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien rikosten motiivit voitaisiin ehkä kuitata hetkellisten mielenhäiriöiden piikkiin. Ihmiset päätyvät joskus nimittäin mitä oudompien rötösten tekijöiksi. Eräs tällainen outolintu on yhdysvaltalainen sairaanhoitajaopiskelija, joka sai aikaan sekavaa jälkeä naapurinsa pihamaalla.

21-vuotias Brett Bishop meni naapurinsa kotipihalle etsimään koiraansa. Eläintä ei löytynyt, mutta sen sijaan mies löysi itsensä ongelmista. Hän leikkasi alas naapurin salossa heiluvan Yhdysvaltain lipun, puhkaisi tämän auton renkaat ja varasti pakastimesta jäädytettyä porsaanlihaa, uutisoi Pharos Tribune -lehti.

Sitten Bishop palasi omalle pihalle ja poltti naapurin lipun. Poliiseille mies kertoi myöhemmin olleensa humalassa tekojensa aikaan. Hän ei itse muista tapahtuneesta kaikkia yksityiskohtia. Bishop sai syytteen murrosta, varkaudesta, rikollisesta toiminnasta ja lipun häpäisemisestä.