Miesten päiväunet spottivaloissa – superautot koolla Frankfurtissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa saatiin pikamaistiainen maailman parhaimpien autojen maailmaan, kun Gumball 3000 -kiertue ajoi alkukesästä Turusta Helsinkiin yli sadan auton letkassa. Frankfurtissa vuosittain järjestettävä Motor Show on autofanien Mekka.

Frankfurtissa esitellään kauneimmat ja tyylikkäimmät autot, mitä rahalla vain voi ostaa. Esittelyssä on muun muassa Bugattin, Rolls Roycen ja Ferrarin viimeisimmät mallit. Associated Pressin julkaisema video näyttää, että messuhallissa riittää kiiltävää pintaa ja murisevia moottoreita silmänkantamattomiin.

Bugattin hallituksen jäsen Stefan Brungs kertoo, että tyypillisellä Bugattin omistajalla on autotallissaan yli 30 autoa. Heidän uusimman mallinsa hintalapussa lukee kolme miljoonaa dollaria. Rolls Royce pistää kuitenkin paremmaksi – heidän uutuudellaan ei ole edes määriteltyä hintaa.