Beyonce poseeraa meikittömänä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmaailman suurimmatkin tähdet ottavat silloin tällöin aikaa itselleen ja läheisilleen ja lähtevät yhteiselle lomalle. Niin teki myös laulajatar Beyonce miehensä Jay-Z:n kanssa. Pari on viettänyt viime aikoina aikaa seilaten huvijahdilla Italian rannikolla.

Popdiiva juhli loman aikana syntymäpäiviään ja hän täytti 32-vuotta. Kauneus ei ole suinkaan karissut vuosien mittaan Beyoncen kasvoilta, sillä vähän yli kolmekymppisenä neito tuntuu olevan hehkeimmillään. Poppari julkaisi Instagram-blogissaan kuvan itsestään bikineissä, ja todisti, ettei luonnollinen kauneus vaadi meikkikerrosta näkyäkseen.

Beyonce on tämän ajan tunnetuimpia popdiivoja, jonka esityksestä ei puutu näyttävyyttä, vartalosta kurveja ja luonteesta glamouria ja voimaa. Neitokaisen ura on noussut huippuunsa Destiny’s Child -yhtyeen jättämisen jälkeen. Elämässä tähdellä on ihastuksenaan pieni Blue Ivy -tytär, jota tähti hellii parhaimpansa mukaan aviomiehensä Jay-Z:n kanssa.