Danko Jones keikoille Suomeen – The Blanko lämmittelijäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen Danko Jones saapuu marraskuussa minikiertueelle Suomeen. Yhtyettä lämmittelee keikoilla The Blanko. Rocktriot nähdään samalla lavalla Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä. Danko Jones on tullut tunnetuksi rock’n’rollin sanansaattajana.

Edellisen kerran Danko Jones vakuutti suomalaisyleisön karismallaan kesäkuussa Rock The Beach-festivaaleilla valtavan yleisömeren edessä.

– Ihan parasta lähteä uuden levyn kanssa keikoille. Uudet tuulet vie meitä jännittäviin mestoihin. Tulevat syksyn Danko Jonesin lämppäykset asettavat riman sinne, minne se kuuluu, ja me otetaan kiitollisena kaikki haasteet vastaan, The Blankon kitaristi kertoo.

Vuonna 2006 perustettu rocktrio The Blanko julkaisi 23. elokuuta toisen albuminsa Into The Silence. Albumi äänitettiin Helsingissä Inkfish-studiolla ja sen tuotti Erno Laitinen. Albumilla vierailee mm. Apocalyptican Eicca Toppinen sekä Massive Attackin kitaristi Angelo Bruschini. Levy debytoi ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalla 11.