Hyvillä perheenisillä on pienemmät kivekset

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun naiset etsivät tulevien lastensa isäehdokkaita, ei heidän mieleensä varmaan ensimmäisenä tule katsastaa miehen kivesten kokoa. Nyt kuitenkin kivesasiantuntijat vakuuttavat, että miesten testikkeleillä on suora yhteys vanhemmuuteen ja sen velvollisuuden hoitamiseen.

Mitä isommat kivekset ovat, sitä huonompaa isämateriaalia mies on. Näin kertoo 9. syyskuuta Proceedings of the National Academy of Sciences -tiedelehdessä julkaistu Atlantan yliopiston tutkimus. Miehiä lohduttanee kuitenkin tieto sillä, että aiheesta kirjoittanut The Stir -lehteen Brian Farnham ei allekirjoita väitettä.

Toimittaja nimittäin paljastaa, että vaikka tutkimustuloksen mukaan isoilla kulkusilla varustetut miehet eivät ole yhtä kiinnostuneita siitä, mitä heidän ympärillään tapahtuu, on hänellä oma teoriansa asiaan.

– Olen saanut viime vuosina enemmän tykitystä alapäähäni kuin Miley Cyrus sai MTV:n gaalan jälkeen, Farnham huokaisee, joten siksi pienistä kiveksistä on hänen mukaansa silkkaa etua lapsiperheessä.