Penis koristaa Rihannan käsilaukkua: ”Todella vaikuttavaa!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen poptähti Rihanna tunnetaan artistina, jolle kohun herättäminen ei ole mitään uutta, olipa kyse sitten paljastavien vaatteiden käyttäminen tai muut erikoiset tempaukset. Taannoin neitokainen palkkasi itselleen henkilökohtaisen UFO-tutkijan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Rihanna on aiheuttanut hämmennystä Instagram-seuraajiensa keskuudessa uuden käsilaukkunsa vuoksi. Laulajatar jakoi palvelussa kuvan Vivienne Westwoodin suunnittelemasta laukusta, jonka kyljessä on erehdyttävästi penistä muistuttava koristekuvio.

– Todella vaikuttavaa! Kiitoksia Westwoodin perheelle, Rihanna kirjoitti.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa.