Kalkkuna ulosti poliisiauton päälle – poliisilta törkeä ylilyönti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Jotkut asiat tuntuvat olevan kuin luonnonlakeja, niitä ei voi pysäyttää. Nyt eräs tennesseeläinen poliisi on kuitenkin yrittänyt estää kalkkunaa ulostamasta, ja lopputulos ei ollut kovin mairitteleva.

Mauryn piirikunnan seriffi Andy Jacksonin poliisivaistot heräsivät täyteen mittaan, kun mies näki kalkkunan ulostavan aamutuimaan poliisiautonsa päälle. Hän ei saanut lintua muuten hätistettyä virka-autolta pois, joten mies otti kovat keinot käyttöön.

Jackson ampui aseellaan ilmaan laukauksen pelästyttääkseen kalkkunan. Miehen teko tuli julkisuuteen, kun työtoveri raportoi asiasta Facebook-sivustolla. Jackson sai välittömästi nuhteita esimiehiltään, koska poliisin ei tule käyttää virka-asettaan missä tahansa tilanteessa.

Teon sosiaalisessa mediassa julkaissut työkaveri siirtyi omasta pyynnöstään pian eri tehtäviin ja myöhemmin irtisanoutui virastaan. Häntä ei kuitenkaan virallisesti rangaistu teosta, uutisoi Columbia Daily Herald -lehti.