Mies osti puutarhaansa 1 000 sirkkaa – poliisi määräsi ottamaan kaikki kiinni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osa ihmisistä pelkää joitain hyönteislajeja, kun taas joillekin otukset voivat olla miltei pakkomielteisen kiinnostuksen kohde. Hyönteisistä innostunut Daniel Emlyn-Jones halusi kotipihalleen välimerellisiä ääniä. Niinpä mies osti itselleen 1.000 sirkkaa.

40-vuotias mies laittoi hyönteiset takapihan puutarhaansa. Hän osti sirkat 50 eurolla omaksi ilokseen, sillä hän nautti niiden tuottamista rentouttavista äänistä. Kyseinen perinne on kotoisin hänen mukaansa vanhasta kiinalaisesta kulttuurista. Naapureilla ei ollut mitään ääniä vastaan, sillä hekin pitivät niitä miellyttävinä.

Poliisi ei kuitenkaan arvostanut luontokappaleiden hyödyntämistä, vaan antoi varoituksen. Virkavallan mukaan Emlyn-Jones saattaisi vaikuttaa paikalliseen hyönteiskantaan haitallisesti sirkkojen leviämisellä, joten mies joutui pyydystämään ne takaisin, uutisoi Daily Mirror -sivusto.