Maistuisiko? Monsteripizzaburgerissa huimat 1 360 kilokaloria

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa kaikki on suurta, varsinkin jos puhutaan ruoasta. Super Sizen luvatussa maassa on lanseerattu jopa 8.000 kilokalorin ruoka-annoksia, mutta nyt vuorossa on huiman kalorimäärän omaava pikaruokaketjun pizzahampurilainen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kyseessä on monsteripizzaburger, jossa on 1.360 kilokaloria. Herkku ei siis todellakaan ole laihduttajan valinta, ja sitä myydään parhaillaan Boston’s Restaurant & Sports Bar -ketjun 40 ravintolassa. Tuotteesta on kaksi makua; pepperoni-pekoni ja viisi juustoa.

– Emme edes teeskentele, että kyseessä olisi terveellinen tuote. Siinä on kyse hampurilaisesta ja pizzasta, jotka on kiedottu yhteen, Boston’s Restaurant & Sports Barin markkinointipäällikkö Brad Bevill kertoi Splash Newsille.