Sara Sieppi pääsi viimein vauhtiin BB-talossa: ”Mä tarvin aikaa”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman julkkiskaudella talossa on pääasiassa tuntemattomampia julkkiksia, mutta Miss Suomi Sara Sieppi lukeutuu kuitenkin talon tunnetuimpiin tähtiin. Siksi hänen puuhansa BB-talossa ovat tulleet katsojille ja asukkaille yllätyksenä.

Sieppi on osoittautunut talossa varsinaiseksi seinäruusuksi, sillä hän ei ole juuri puhunut muille eikä osallistunut keskusteluihin. Monet asukkaat ovat kommentoineet tilannetta. Eilen illalla Sara kuitenkin jo hieman rentoutui ja uskaltautui vastaamaan muiden asukkaiden ihmettelyyn hiljaisuudestaan.

– Te ootte kaikki niin energisiä ja vauhdikkaita. Mä en ole yhtään semmoinen. Omassa seurassa mä oon, mutta tää on ollut tosi värikästä mulle. Nyt mä oon jo tottunut näihin juttuihin ja näihin ihmisiin. Mä tarvin aikaa, Sara Sieppi kertoi.

– Sä oot todella pidättyväinen, mutta tietyssä jengissä sä oot todella… Teppo totesi.

– Sara on mun mielestä semmoinen rauhallinen. Me ollaan tällaisia rääväsuita. Suurin osa suomalaisista ei tykkää rääväsuisista naisista. Ne ei vaan tykkää. Me suomalaiset ollaan hiljainen kansa ja osalla on niin paljon karjalaisuutta ja savolaisuutta, Johanna kommentoi.