Scarlett Johansson vähäpukeisena mysteerielokuvan trailerissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Scarlett Johansson on tehnyt mittavan uran elokuvamaailmassa. Neito näyttelee seuraavaksi Under The Skin -elokuvassa Skotlannin läpi matkustavaa alienia. Hänet nähdään mysteerielokuvan trailerissa vähissä pukeissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tässä roolissa blondina tutun Scarletin kutrit ovat lyhyehköt ja tummat. Jonathan Glazerin ohjaama elokuva perustuu löyhästi Michael Faberin vuonna 2000 julkaistuun samannimiseen novelliin.

Johansson pääsi Hollywoodin kärkikastiin Lost In Translation -elokuvan menestyksen myötä. Hän on esiintynyt agetti Natasha Romanoffina eli supersankari Mustana Leskenä kahdessa elokuvassa. Seuraavaksi hänet kyseisessä roolissa Captain America: The Winter Soldier ja The Avengers: Age of Ultron -elokuvissa.